Announcement

Collapse
No announcement yet.

Welcome to the new R3VLimited Forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    I tried uploading a pic of the error message I got while posting earlier but it didn't work.
    2000 A4 1.8TQ | 1988 325is | 1976 280Z | 1953 CJ3B

    Comment


      Originally posted by 2mAn View Post
      It’s definitely faster. Came here expecting Spam, instead Poppa Bear comes through with some much needed speed.

      Can someone try loading some pics and see if that is working again. I might need to take
      MrBurgundy out of timeout so we can see his new GF
      Still not letting me load pics either
      sigpic84 325e

      Comment


        I'd say while it's been "slow" since the upgrade, it's basically unusable now. It took me the better part of 20 minutes to 1) load the forum 2) load my notifications page 3) load this thread to make my reply. 3 page loads, each of them over 5 minutes.

        I tried use page speed test tools on the forum, none of them would even work due to the insane response times.

        Comment


          I'd say while it's been "slow" since the upgrade, it's basically unusable now. It took me the better part of 20 minutes to 1) load the forum 2) load my notifications page 3) load this thread to make my reply. 3 page loads, each of them over 5 minutes.

          I tried use page speed test tools on the forum, none of them would even work due to the insane response times.

          EDIT: Can't post replies, getting a SQL error.

          Comment


            That issue will be resolved soon, it appears to be a DBCacheEvent that is getting stuck while running its query, I've reached out to a few folks on resolution (including my DBA)

            Its slow because I need to manually kill the query whenever it happens, otherwise it chugs along time.

            Comment


              Originally posted by 808ETA View Post

              Still not letting me load pics either
              This has been corrected.

              Comment


                Originally posted by James Crivellone View Post

                This has been corrected.
                Cool!! Thank you
                sigpic84 325e

                Comment


                  Holy fuckin shit its fast now. Somebody do a server-side 24v swap?

                  Comment


                    Thanks James Crivellone for making the tweaks - site is running so much better - Happy New Year!

                    Comment


                      echoing others' sentiments, it's fast as fuck this morning!
                      Autobahn Motorsport - Restoration and Service - Portland, Oregon
                      503.967.3800
                      '72 2002 pickup | '88 M5 | '89 330is | '89 M3 | ''01 Z3M | 11 328xi-t

                      Comment


                        wow, nice!
                        Build thread

                        Bimmerlabs

                        Comment


                          The site is definitely way faster now, and it seems like the DB issue has been resolved.

                          I am no longer receiving email notifications from the site, though. James Crivellone

                          Comment


                            Yeah, massive improvement.

                            Thank you
                            Originally posted by wholepailofwater
                            Q
                            :devil:


                            WTB: Dove Grey e36 Front Door Panels (2 door)

                            Comment


                              Originally posted by Digitalwave View Post
                              The site is definitely way faster now, and it seems like the DB issue has been resolved.

                              I am no longer receiving email notifications from the site, though. James Crivellone
                              Should be fixed

                              Comment

                              Working...
                              X