Announcement

Collapse
No announcement yet.

how to post youtube videos.....they always are weird, someone guide my hand

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    how to post youtube videos.....they always are weird, someone guide my hand

    check it -> I used the youtube button built into this forum - and this is what happens........it auto generates url tags inside the youtube tags....

    https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ">https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

    so now i just do url tags:

    https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ

    what gives. trying to put some videos embedded in my posts and am having trouble.

    #2
    Originally posted by BaltimoreBimmer View Post
    check it -> I used the youtube button built into this forum - and this is what happens........it auto generates url tags inside the youtube tags....

    https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ">https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

    so now i just do url tags:

    [url]https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ]

    what gives. trying to put some videos embedded in my posts and am having trouble.
    click on the youtube icon like you already did. select only the part above that i highlighted in red. (i think i got the separation right- the point is that you don't want the www.youtube.com part or the slash.) copy and paste that between the youtube brackets. that oughta do ya.
    sigpic
    Gigitty Gigitty!!!!

    88 cabrio becoming alpina b6 3.5s transplanted s62
    92 Mtech 2 cabrio alpinweiss 770 code
    88 325ix coupe manual lachsilber/cardinal
    88 325ix coupe manual diamondschwartz/natur
    87 e30 m3 for parts lachsilber/cardinal(serial number 7)
    12 135i M sport cabrio grey/black

    Comment


      #3
      Originally posted by BaltimoreBimmer View Post
      check it -> I used the youtube button built into this forum - and this is what happens........it auto generates url tags inside the youtube tags....

      https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ">https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

      so now i just do url tags:

      https://www.youtube.com/watch?v=JxVR092YiBQ

      what gives. trying to put some videos embedded in my posts and am having trouble.


      still doesn't seem to be working :( I just get a lot of blank space
      Last edited by BaltimoreBimmer; 09-22-2017, 03:45 PM.

      Comment


        #4
        Okay, take the video code - that's the bit after the equal sign in the URL - and copy only that. Then type [youtube]paste that code here[/youtube. Then put another closing bracket on the end, I had to leave it out or else it would try to embed. Done.
        2000 A4 1.8TQ | 1988 325is | 1976 280Z | 1953 CJ3B

        Comment


          #5
          Originally posted by rturbo 930 View Post
          Okay, take the video code - that's the bit after the equal sign in the URL - and copy only that. Then type [youtube]paste that code here[/youtube. Then put another closing bracket on the end, I had to leave it out or else it would try to embed. Done.


          omg still not working lol. Someone else embed a video so I know it's possible lol. I used this video code.... JxVR092YiBQ and i'm still getting a blank space

          Comment


            #6
            Is this showing up? Doesn't look like it is.

            2000 A4 1.8TQ | 1988 325is | 1976 280Z | 1953 CJ3B

            Comment


              #7
              Originally posted by rturbo 930 View Post
              Is this showing up? Doesn't look like it is.

              nope. I see blank too



              so does it just not work at all? I was trying to post some videos to my build thread :( i fee like if it's not embedded no one will watch/look

              Comment


                #8
                some gif's don't work either

                OP tbh I open videos in a new page and watch it in fullscreen anyway


                it's a Kenny Powers quote on wheels

                Comment


                  #9
                  Originally posted by rturbo 930 View Post
                  Okay, take the video code - that's the bit after the equal sign in the URL - and copy only that. Then type [youtube]paste that code here[/youtube. Then put another closing bracket on the end, I had to leave it out or else it would try to embed. Done.
                  That is the way it always worked. (For me.)


                  Originally posted by BaltimoreBimmer View Post


                  omg still not working lol. Someone else embed a video so I know it's possible lol. I used this video code.... JxVR092YiBQ and i'm still getting a blank space
                  That is correct!


                  But I have noticed maybe a week or 2 ago R3V became secure, and since then YouTube embeds were not working!
                  Last edited by IceWhite; 02-13-2018, 09:52 AM.
                  1990 325i
                  2004 330i Individual 6-speed
                  sigpic


                  Comment


                    #10
                    Also, this thread: This is Youtube has alot of blanks where embedded videos were showing before.

                    Are somehow external YouTube links being blocked?
                    1990 325i
                    2004 330i Individual 6-speed
                    sigpic


                    Comment


                      #11
                      I noticed the same thing. Glad to see I am not losing my mind!
                      My previous build (currently E30-less)
                      http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=170390

                      A 2016 Toyota Tacoma TRD 4x4 Offroad in Inferno is my newest obsession

                      Comment


                        #12
                        hopefully this is something that can get fixed!

                        Comment


                          #13
                          Bump. Mods .... please fix.
                          "And then we broke the car. Again." Mark Donohue, "The Unfair Advantage"

                          Das Beast build thread

                          Comment


                            #14
                            bump............

                            Comment


                              #15
                              I'm seeing this issue too. I thought I forgot how to embed a YT video.
                              E30: '91 318is - M52/ZF320 | Azev A 16X7.5 | H&R Race/Bilstein | Completely refreshed suspension/brakes/drivetrain


                              An Associate/Bachelors degree is America's most overrated product

                              Comment

                              Working...
                              X