R3VLimited Forums

Go Back   R3VLimited Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 397
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: NeedaE30
Forum: General Discussion 06-13-2014, 09:11 PM
Replies: 3
Views: 531
Posted By NeedaE30
This is where she sat waiting for the new owner...

This is where she sat waiting for the new owner after i detailed her in the rain. haha

http://img.photobucket.com/albums/v416/meintool/IMG_20140613_093240629_HDR.jpg
Forum: General Discussion 06-13-2014, 02:52 PM
Replies: 3
Views: 531
Posted By NeedaE30
E30 Sold.. Bye sweetie!

I guess the prices of e30s are going up Just sold my 87 for 4,400, I had it up for sale for 3,500 a month ago and no one even messaged me. raised price to 4,400 and i got my asking price within 2...
Forum: General Technical 05-21-2014, 10:48 AM
Replies: 8
Views: 457
Posted By NeedaE30
i need #2 and #4 in the first picture

i need #2 and #4 in the first picture
Forum: General Technical 05-21-2014, 06:10 AM
Replies: 0
Views: 292
Posted By NeedaE30
Forum: General Technical 05-21-2014, 05:54 AM
Replies: 8
Views: 457
Posted By NeedaE30
Man, If only e30's existed in junk yards around...

Man, If only e30's existed in junk yards around me, But they are like some mythical beast, Every time i call a local junk yard and ask about late 80's early 90's bmw's i immediately get told no and...
Forum: General Technical 05-21-2014, 05:43 AM
Replies: 7
Views: 571
Posted By NeedaE30
my old e36 m3 had r134a and that thing blew...

my old e36 m3 had r134a and that thing blew frigid artic winds

I've owned 3 e30's and never had a working r12 system so i cant compare but i see no reason to have anything blowing colder than what...
Forum: General Technical 05-21-2014, 05:18 AM
Replies: 8
Views: 457
Posted By NeedaE30
NLA?? help me improvise

So at the moment my Gauge cluster is free balling it around in my dash board. with nothing mounting it in place, no trim covers nothing.. just straight up ugly

So i called my local bmw dealership,...
Forum: General Technical 05-19-2014, 07:44 PM
Replies: 8
Views: 475
Posted By NeedaE30
this how can i tell which one is...

this


how can i tell which one is accurate haha.. one says 1/4 the other says over 1/2
Forum: General Technical 05-19-2014, 07:43 PM
Replies: 8
Views: 475
Posted By NeedaE30
yea so it works perfecty, though my fuel gauge...

yea so it works perfecty, though my fuel gauge was reading about 1/4 and in the new cluster its 3/4 so its obviously not accurate, what i find weird is the new cluster has a vdo backing and a...
Forum: General Technical 05-19-2014, 02:15 PM
Replies: 8
Views: 475
Posted By NeedaE30
ok, so i dont know what originally came in the...

ok, so i dont know what originally came in the car. the one in the car has a coding plug in the front and is VDO but again its not originally what came in the car. should i just use the 90 325...
Forum: General Technical 05-19-2014, 12:16 PM
Replies: 8
Views: 475
Posted By NeedaE30
late model moto cluster in early vdo car?

my 87 325is had a vdo cluster when I got but the po took the original cluster out and replaced it with a crappier cluster cause he wanted to keep it.. my si board is fried as well as some tracers on...
Forum: M20 05-16-2014, 02:36 PM
Replies: 16
Views: 925
Posted By NeedaE30
stupid question i know, but are the fuse/relay...

stupid question i know, but are the fuse/relay back in place? :P
Forum: M20 05-16-2014, 02:34 PM
Replies: 9
Views: 563
Posted By NeedaE30
its probably your lower radiator hose being hit...

its probably your lower radiator hose being hit by the fan, just an assumption
Forum: M20 05-16-2014, 02:29 PM
Replies: 1
Views: 366
Posted By NeedaE30
you can try checking icv, clean it with carb...

you can try checking icv, clean it with carb cleaner. You could also check the tps as well, i could be completely wrong just throwing it out there


it could also be something mechanical like...
Forum: M20 05-16-2014, 02:27 PM
Replies: 7
Views: 756
Posted By NeedaE30
well then i guess that should probably be the...

well then i guess that should probably be the problem? i believe i did purchase the cooler thermostat of the bunch
Forum: M20 05-16-2014, 11:18 AM
Replies: 7
Views: 756
Posted By NeedaE30
I replaced both of the coolant temp sensors, i...

I replaced both of the coolant temp sensors, i just got done driving for about 45 minutes and the coolant temp gauge just barely got above the 1/4 mark... and stays extremely steady and does not...
Forum: General Technical 05-16-2014, 05:59 AM
Replies: 10
Views: 616
Posted By NeedaE30
figured it out

figured it out
Forum: M20 05-16-2014, 04:38 AM
Replies: 7
Views: 756
Posted By NeedaE30
E30 coolant temp question??

OK so, Since I purchased the car about a year ago, the coolant temp gauge has never reached 12 oclock or the middle mark. It is consistently at about 1/4 or between 1/4 and 1/2. I thought this would...
Forum: General Technical 05-15-2014, 02:21 PM
Replies: 10
Views: 616
Posted By NeedaE30
ok abs module that makes sense thanks for the...

ok abs module that makes sense thanks for the clarification, i thought it might be one of the connectors on the back side of the cluster either blue or yellow, but i have check , checked reconnected...
Forum: General Technical 05-15-2014, 04:43 AM
Replies: 10
Views: 616
Posted By NeedaE30
hmm i guess i thought the big silver computer/exu...

hmm i guess i thought the big silver computer/exu box looking thing above my pedals was my ecu/ecm/dme guess not, well i didnt go anywhere near the passenger side but i will double check this...
Forum: General Technical 05-14-2014, 11:15 AM
Replies: 10
Views: 616
Posted By NeedaE30
well every single connector is connected under...

well every single connector is connected under the dash and i see no broken wires, i am at a loss as to where to go from here i have checked all ground connections in the car have disconnected the...
Forum: General Technical 05-13-2014, 03:54 PM
Replies: 10
Views: 616
Posted By NeedaE30
trying to find out what this connector looks...

trying to find out what this connector looks like, google isnt helping, its under the cluster above the pedals? my ecm is located by the drivers kick panel not in the glove
Forum: General Technical 05-13-2014, 03:48 PM
Replies: 10
Views: 616
Posted By NeedaE30
its 07/87 325is c104? k ill check thanks

its 07/87 325is

c104? k ill check thanks
Forum: General Technical 05-13-2014, 02:27 PM
Replies: 10
Views: 616
Posted By NeedaE30
Was working under dash and now tach doesnt work

I was just finishing up putting my interior back together got the lower drivers kick panel back on and each side kick panel on started the car and the Tach and MPG guages now do not work, they worked...
Forum: Car Audio & Electronics 05-09-2014, 12:17 PM
Replies: 2
Views: 542
Posted By NeedaE30
Installed new head unit, +12v Accessory wire not working?

Ok so i tried 3 different used(new to me) decks in my car the past 2 days, the first deck would come on when i hooked up the red +12v accessory wire and turned the key to accessory, unfortunately...
Showing results 1 to 25 of 397

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2004 - 2020 R3VLimited LLC