R3VLimited Forums

Go Back   R3VLimited Forums > E30 Classified Forums > Group Buys

Reply
 
Thread Tools
Old 01-14-2012, 06:52 AM   #16
sharky
R3VLimited
 
sharky's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,673
awesome price, whats the deal with cutting key and wiring it up? Alot of places wont cut BMW keys as the material is too hard. Will order 1 as soon as I know the deal.
sharky is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 07:13 AM   #17
alexw
E30 Enthusiast
 
alexw's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Kenosha, WI
Posts: 1,140
Send a message via AIM to alexw
Can we get some more photos of the fob?

I wish you had a kit without the key integrated. I'm not a fan of that flippy doodad.
__________________
alexw
(2) E30 tourings - sold, E30 M3 - sold, 89 325ix sedan, 91 318is slicktop
Wisconsin Members!- Join WiBimmers.com, Wisconsin's BMW community.
alexw is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 09:45 AM   #18
yobless
Grease Monkey
 
yobless's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Griffith Park
Posts: 360
The GE keyless entry has probably been one of the best mods done to my car...absolutely love it, since I daily my car. Nigel had the keys cut...so PM him about getting that done.
__________________

yobless is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 10:15 AM   #19
Philo
Ich esse kleine Kinder
 
Philo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Kansas City, MO
Posts: 3,334
Great product! I linked the site to a local community. If I didn't already have keyless I would be all over it.
__________________
-tim
Quote:
Originally Posted by Jordan View Post
I like the stance
-Coining hip terms since 10/9/03
Philo is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 11:07 AM   #20
bwawuz02
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Location: NorCal
Posts: 657
I love that satisfied feeling of money well spent, thanks
As for the key blanks, last time i broke my key in the E30 the locksmith made me a key and gave me my "key code". He said I should be able to take that to any locksmith and have them cut me a key, the one he made from it was smooth as butter.
bwawuz02 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 11:15 AM   #21
einstein57
R3V OG
 
einstein57's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Los Angeles
Posts: 10,777
I have a local Stanley lock distributor who cuts them for me at $6 per blank. I would need you to provide me with a clean spare key in order to have them cut. I'll also post up an instructional video on how to remove the key blade as some key cutters will not cut them or will ask for $20 per key to cut them because they are a "special key". I'm off to office depot for some printing paper and then to the post office to get these orders out. If you want to send me your blank please email me asap.

newgermanengineering at gmail dot com.
einstein57 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 11:41 AM   #22
Eurospec
R3VLimited
 
Eurospec's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SoCal
Posts: 2,420
Very interested!

My central lock isn't working as it needs to. Is this something that needs to be addressed for the keyless entry to work properly?
Eurospec is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 12:17 PM   #23
einstein57
R3V OG
 
einstein57's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Los Angeles
Posts: 10,777
Yes. The remote entry triggers your central locking unit. As long as your central locking can be triggered in either the trunk or drivers door then the unit will work properly. Otherwise you may need to replace your central locking brain.
einstein57 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 12:22 PM   #24
reelizmpro
R3V OG
 
reelizmpro's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: LA-SoCal
Posts: 8,258
I have a couple central locking units for those who need them. Troubleshooting the central locking is tedious so make sure yours is bad.
__________________
"I'd probably take the E30 M3 in this case just because I love that little car, and how tanky that inline 6 is." - thecj

85 323i M TECH 1 - ALPINEWEISS/SCHWARZE
88 M3 - LACHSSILBER/SCHWARZE
89 M3 - ALPINEWEISS II/M TECH CLOTH-ALCANTARA
91 M TECHNIC TURBO - MACAUBLAU/M TECH CLOTH-LEATHER
reelizmpro is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 12:24 PM   #25
jizo
E30 Enthusiast
 
jizo's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: springfield,MA
Posts: 1,191
OK..now Im in. I would like the link to the instructional video so i can get the key cut.
jizo is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 12:25 PM   #26
jizo
E30 Enthusiast
 
jizo's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: springfield,MA
Posts: 1,191
Quote:
Originally Posted by reelizmpro View Post
I have a couple central locking units for those who need them. Troubleshooting the central locking is tedious so make sure yours is bad.
PM'ed
jizo is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 12:41 PM   #27
Eurospec
R3VLimited
 
Eurospec's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SoCal
Posts: 2,420
Quote:
Originally Posted by einstein57 View Post
Yes. The remote entry triggers your central locking unit. As long as your central locking can be triggered in either the trunk or drivers door then the unit will work properly. Otherwise you may need to replace your central locking brain.
The trunk triggers both front doors. I take it I'm safe then?
Eurospec is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 12:44 PM   #28
jizo
E30 Enthusiast
 
jizo's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: springfield,MA
Posts: 1,191
I pony'ed up!!!! Great Price!! especially after the coupon!!!
jizo is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 01:20 PM   #29
einstein57
R3V OG
 
einstein57's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Los Angeles
Posts: 10,777
Quote:
Originally Posted by Eurospec View Post
The trunk triggers both front doors. I take it I'm safe then?
Your golden. Its your drivers door key assembly that's messed up and not your central locking. There is a metal arm on the back of the lock cylinder for the drivers door that always cracks and breaks. If you ever want to fix it that's most likely what you'll need to replace. Although you don't have to.
einstein57 is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2012, 03:08 PM   #30
Eurospec
R3VLimited
 
Eurospec's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: SoCal
Posts: 2,420
Another question... will we have the option of having the lights and/or horn sound when remote is triggered?
Eurospec is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2004 - 2020 R3VLimited LLC