R3VLimited Forums

Go Back   R3VLimited Forums > Other Forums > Forum News & Suggestions

Reply
 
Thread Tools
Old 12-19-2017, 04:49 PM   #1
Sammittrue
Noobie
 
Join Date: Dec 2017
Location: Scapoose
Posts: 3
New member with a stupid question

Hello fellow R3Vlimitedians,
My son just purchased an 89 325i that idles horribly anger the kid he bought it from tried to install a Miller MAF. I found a great write up on this site but for some reason I'm unable to view the pictures. Instead it is a squad that tells me to change the settings to view 3rd party photos. Please advise and thanks for your time.
Sammittrue is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2017, 05:08 PM   #2
Sammittrue
Noobie
 
Join Date: Dec 2017
Location: Scapoose
Posts: 3
I think it's actually a Photobucket ransom issue...
Sammittrue is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2017, 05:16 PM   #3
88BlackS-ETA
Grease Monkey
 
88BlackS-ETA's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: PA
Posts: 321
If you have google chrome installed you can go to their extensions and get photobucket hotlink fix and all photos from photobucket will work (unless the owner deleted them).
__________________


Feedback Thread
88BlackS-ETA is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2017, 07:07 PM   #4
Sammittrue
Noobie
 
Join Date: Dec 2017
Location: Scapoose
Posts: 3
Thanks, I was trying to view from my POS phone but was able to view on my computer. Found the wiring issue in question and it runs like a champ!!! Best purchase ever!
Thanks for the input man.
Sammittrue is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2004 - 2020 R3VLimited LLC