R3VLimited Forums

Go Back   R3VLimited Forums > E30 Technical Forums > Engine & Drivetrain > M20

Reply
 
Thread Tools
Old 01-07-2017, 04:56 PM   #1
Aquz_moose
Noobie
 
Join Date: Jun 2016
Location: Vista, CA
Posts: 16
C101 pinouts

Okay so I am putting a i engine from an 89 into my 85 e.

The harness I got had the c101 cut off of it. So I ordered a c101 from an 89 but it has 9 wires left where as the engine harness only has 3 and none of the colors match anything or any pin out I have found. But the c101 does match only a couple wires are a different color

Pin 12 is grey wire. The spare harness I had laying around is also missing the c101 but I have the connector for it. It's just missing some starter cables.

Any idea why the engine harness is like this?
Aquz_moose is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2017, 05:03 PM   #2
Aquz_moose
Noobie
 
Join Date: Jun 2016
Location: Vista, CA
Posts: 16
The colors on the engine harness are
Blue/yellow
White/black
Blue/white

The c101 has
green which is the second green from pin7
Blue pin 10
Grey pin 12
Black pin 9
White/ black pin8
White/black pin 16
Black/white pin 14
Green/yellow pin 2
Aquz_moose is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2017, 07:54 PM   #3
Klug
Mod Crazy
 
Klug's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 770
ETM will be your BFF.
__________________
R3v Feedback Thread

555Garage LLC - Kingston, PA

'13 BMW e70 X5 35d
'95 BMW e34 525i
'92 BMW e30 325i S52 Vert (Quade the Vert)
'89 BMW e30 325i Coupe (The DIRTY30)
'81 VW MK1 Rabbit Caddy Diesel
'67 Pontiac LeMans
'24 Model T Depot Hack

Klug is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2004 - 2020 R3VLimited LLC