R3VLimited Forums

Go Back   R3VLimited Forums > E30 Technical Forums > 24V Engine Swaps

Reply
 
Thread Tools
Old 11-23-2017, 11:46 AM   #1
RenaissanceMan
Advanced Member
 
RenaissanceMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Nashville, TN
Posts: 165
Missing cooling port??

Motor I'm using for my s52 swap is from a 99 M Coupe. Real OEM diagram shows 3 tapped inserts coming out of the cylinder head. Two are for sensors, and the other is a coolant port that runs to the throttle body.. On my cylinder head, I only have two ports. I was going to use one for the cluster temperature sensor and the other for the OBD2 temp sensor. I need a third port to run the coolant line to my throttle body. Those of you running OBD2 on your swap, what did you do for a third port solution? Not really sure why my head doesn't match the diagrams online.

EDIT: never mind, ended up deleting the throttle body coolant circuit. now using one port for cluster temp and the other for head temp sensor...
__________________
'90 325is/S52
'76 2002
'06 325i sedan
'05 X5 3.0i
'86 Alfa Spider Veloce

Last edited by RenaissanceMan; 11-23-2017 at 01:31 PM. Reason: resolved issue
RenaissanceMan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2004 - 2020 R3VLimited LLC