Announcement

Collapse

POST YOUR THREAD IN THE CORRECT FORUM

The General Discussion forum is NOT a catch-all.

Please post your topic in the correct subforum.

Technical questions do not belong in General Discussion, neither do body kit or wheel fitment questions. If you don't know where to ask your question, post it in General Technical and we'll move it to the appropriate subforum if necessary.

This helps keep R3VLimited nice and organized so others can more easily find what they are looking for.

Thank you,
R3V Staff
See more
See less

Welcome to the new R3VLimited Forum

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Originally posted by Sh3rpak!ng View Post
    Tried to edit one of my posts and first told me I was unapproved to edit, then flagged it as spam? Now the whole post is unapproved and waiting for moderator approval

    Is there a fix for this yet? Scanned previous comments but didn't see anything.

    it's the last big update post on this page if any mods are watching: https://www.r3vlimited.com/board/for...93?view=thread
    Ran into this issue yesterday, seems like editing posts flags them right away. Hoping for a fix soon as well.

    Looks like my unapproved thread was re-approved this morning though!

    Comment


      We're aware of it, not much we can do as mods though. We can approve posts but only if we see them. you can send us a PM and we can fix individual posts.

      Also James' mom recently passed away - so I don't know how much time/energy he's going to be able to put in here for a bit. We can deal with it for now.
      Build thread

      Bimmerlabs

      Comment



        Sorry to read that about James.

        Does anyone know a workaround that would emulate the “last page” button on the old forum? I spend as much time as I can reading stuff here and I really miss that button.

        I really relied on seeing the location of people. I chase way too many for sale ads that I used to ignore based on location.

        On edit: in the filter menu I can select posts from the day/week/etc.. and that helps my “last page” habit.
        Last edited by 325e '87; 08-16-2019, 02:13 PM.
        My son has the 1987 325e, 2 door, 5speed
        I daily the 1989 325i, 4 door, 5speed

        Comment


          We are aware of the issues and they have been noted. Tapatalk is something I don't use but the plugin has been upgraded to the latest version and linked according to the console. Frankly the new vbulletin 5 mobile support is pretty good so I'd go that route as a backup. Everything else is under observation. My mother passed away last week from cancer and i'm juggling as much as I can at the moment.

          If you get a login error try another browser and click the r3v logo to bring back to the home page. In all my testing it has happened to me once and no debugging information appeared.

          Comment


            My condolences, James.

            Originally posted by 325e '87 View Post
            Does anyone know a workaround that would emulate the “last page” button on the old forum? I spend as much time as I can reading stuff here and I really miss that button.
            If you click the little blue fast forward icon under the last poster's username it takes you to the newest post in the thread. It's frankly a much less intuitive design than the old version, it just looks like a piece of flare or an icon, not a button. There's probably an option somewhere in the administration control panel to show locations and allow more than 5 photos, I hope.
            @turbovarg
            '91 318is, M20B25, T3/T04E 60 trim (15psi), megasquirt, coilovers, Z3 rack, cold AC
            [b u i l d]
            [Car of the month: April 2018]

            0c8b7c9527af628a346878feb14bf757

            Comment


              RE: login error:

              It seems to happen exclusively when I am missing the "www." from the address (https://r3vlimited.com/board/). Preexisting browser prediction sends me there, but I replaced those predictions with the "www." version and it now works as intended.
              Originally posted by priapism
              My girl don't know shit, but she bakes a mean cupcake.
              Originally posted by shameson
              Usually it's best not to know how much money you have into your e30

              Comment


                I was able to fix the login issue by clearing cookies for the site.

                If you use Chrome, click the little "i" icon to the left of the address bar. You can then view cookies for just the site you are viewing and delete them.
                sigpic

                Comment


                  Originally posted by Northern View Post
                  RE: login error:

                  It seems to happen exclusively when I am missing the "www." from the address (https://r3vlimited.com/board/). Preexisting browser prediction sends me there, but I replaced those predictions with the "www." version and it now works as intended.
                  I tried clearing my cookies, first time I didn't receive the pop up window in the right upper corner. Closed Chrome, tried opening r3v again, again logged out..
                  On my phone, I have no problems. I'm staying logged in. also Chrome browser



                  Also, I'm having trouble quoting several posts? Anyone else also having this problem?


                  1990 325iX Touring - November 2018 R3V Car Of The Month

                  1980 Volkswagen Golf mk1 1.1
                  1974 BMW 2002 Touring

                  Instagram

                  Comment


                    I'm sure that there are good reasons for switching over to a newer / latest vBulletin setup. So, I will just need to get used to it. In the meantime, there are a few things that I have noticed:

                    1) Editing a post gets it flagged as spam sometimes, and it then sits awaiting approval. I have one in the M42 section where I was giving advice which somehow got flagged. It looks like others have encountered this as well.

                    2) Can we get back the page numbers / "Last" links after a thread title on a forum/subforum? It is way faster than clicking into page 1 and then using the number input at the top or the page buttons at the bottom.

                    3) Waffleswaffleswaffles is BACK, baby! Also, apparently "waffleswaffleswaffles" is a bad word, despite just being the proper name for a female deer.

                    4) Load times are a lot longer than they used to be, overall.

                    5) Is there a way to turn OFF the WYSIWYG interface when making a post, so as to just work in plain text?

                    6) Can we get more than 10 threads per page in the subforums?


                    Anyway, thanks for running r3v and keeping it going! I still love it here and am glad that the community is still going!

                    Comment


                      You can change the number of threads per forum in your account settings.

                      Not sure when the approval thing will be fixed. I approved the post you are talking about though - for now, just let somebody know and we'll approve it for you.
                      Build thread

                      Bimmerlabs

                      Comment


                        I have to say, I'm having a hard time adapting to the new interface but realize that change is inevitable and usually a good thing. That being said, because I haven't been able to adapt to the new interface I find myself not visiting the site as much. Before it seemed like I could get in and see everything I needed to quickly, but now I'm not as intrigued to visit as often.

                        Having said that...my wife is much happier now having some of her husbands free time back.
                        Steve • Toronto
                        1991 318is • Brillantrot
                        Build Thread

                        Comment


                          FWIW I felt that way and once I spent like an hour to get used to it, it was fine.
                          cars beep boop

                          Comment


                            I miss the "Todays Posts" or "New posts" button. (can't remember what it was called).
                            1990 325i
                            2004 330i Individual 6-speed
                            sigpic


                            Comment


                              Originally posted by IceWhite View Post
                              I miss the "Todays Posts" or "New posts" button. (can't remember what it was called).
                              Its now called "New Topics"....top left under the R3V logo.
                              Steve • Toronto
                              1991 318is • Brillantrot
                              Build Thread

                              Comment


                                Originally posted by Powling View Post
                                I because I haven't been able to adapt to the new interface I find myself not visiting the site as much. Before it seemed like I could get in and see everything I needed to quickly, but now I'm not as intrigued to visit as often.
                                I totally agree, definitely something to get used too.

                                Originally posted by 2mAn
                                The BMW V6 is the best

                                Comment

                                Working...
                                X